Brabant Cycling Volg de wielersport in Brabant via Brabant Cycling Network!
Nieuws

26e Van Zelst Jeugdwielerronde van Geldrop

Wielervereniging TML Dommelstreek houdt op 18 augustus de 26e Van Zelst jeugdronde van Geldrop. De wedstrijden worden verreden op het eigen parcours aan de Kervel te Geldrop. De wedstrijden beginnen om 10:00 uur. De finish van de laatste categorie wordt rond 14:30 verwacht.

Er zal door de jeugd worden gereden in 7 verschillende categorieën. De jongste categorie met jongens en meisjes van 8 jaar oud zullen strijden in een koers over 5 ronden. De 14-jarigen zullen als laatste categorie starten ongeveer 30 km afleggen. De leeftijdscategorieën zijn ingedeeld per geboortejaar. Inmiddels hebben zich meer dan 150 jeugd-renners uit Nederland en België ingeschreven.

Voor de jeugd uit de regio die interesse heeft voor het wielrennen is dit een geweldige gelegenheid om eens te komen kijken hoe het er in hun leeftijdscategorie aan toe gaat. Deskundige trainers en diverse vrijwilligers van de jeugdafdeling van TML Dommelstreek zijn aanwezig om hen van informatie te kunnen voorzien en eventueel een afspraak te maken voor een deelname aan een training.

Langs het parcours zal er een loterij georganiseerd worden, waar leuke prijsjes voor de kinderen te winnen zijn. Ook is er een tent met drinken en kleine versnaperingen aanwezig.

Schrijf een reactie