Brabant Cycling Volg de wielersport in Brabant via Brabant Cycling Network!
Nieuws

Brabantse renners behalen ereplaatsen in Amersfoort

Bij de nationale veldrit van Amersfoort wisten afgelopen zaterdag diverse Brabantse renners en rensters in de top tien te eindigen.

Bij de masters 40+ wist Luuk Nissen (TWC Tempo) een vijfde plek te behalen. De zege was voor Daan Bongers, die het haalde voor Bas de Bruijn en Danny Langenberg.

Delano Heeren wist een derde plek te behalen bij de nieuwelingen. Hij zag Cas Timmermans en Mads Pé Teunissen van Manen naar de eerste en tweede plek rijden. Koen Sonnemans kwam als vijfde over de meet en Matt Roijackers werd tiende.

WV Schijndel junioren Cas Krebbers en Bas van Heeswijk werden zesde en zevende bij de junioren, waar er een zesde plek was voor Luca van der Veken. Daan Dijkman reed naar de zege bij de junioren, voor Rinus Mijnten en Rick Versloot.

Jill Schmitz werd achtste bij de nieuweling-meisjes. Hier ging de winst naar Nynke Jochems, die afrekende met Elena van der Veken en Zoë Brakke.

Een zevende plek was er voor Kas van Geest bij de elite/beloften mannen, terwijl Bjarne Maton als negende eindigde bij de amateurs/sportklasse.

1 Comment

Schrijf een reactie