Brabant Cycling Volg de wielersport in Brabant via Brabant Cycling Network!
Nieuws

Coen Vermeltfoort en Remco Stam winnen in Lieshout

In Lieshout werd op dinsdagavond 11 juni de jaarlijkse Bavaria ronde van Lieshout verreden. Bij de elite/beloften ontstond er een kopgroep van drie renners met Robbie van Bakel uit Deurne, Jasper de Laat uit Moergestel en Vlijmenaar Coen Vermeltfoort.  In de sprint van deze drie toonde Alecto renner Vermeltfoort zich de snelste voor Van Bakel en De Laat.

Rick Burgmans uit Westerhoven won de sprint van de zes achtervolgers voor Ronan van Zandbeek uit Schijndel. Maikel Stam uit Sprang-Capelle eindigde als 6de. Een 8ste plaats was er voor Eindhovenaar Dirk van Leuken.

In de wedstrijd voor de nieuwelingen ontstond er een kopgroep van 2 man met daarbij Remco Stam uit Sprang Capelle en Lennard Meinema uit Amersfoort. Zij hielden stand en in de sprint à deux was Stam de snelste en behaalde daarmee zijn eerste overwinning van het seizoen. 30 seconden later won Max Mosmuller uit Den Bosch de sprint van het peloton en werd daarmee dus derde en de tweede renner van WV Schijndel op het podium. Mat van Gorp uit Bergeijk werd 4de. Yannick de Vos uit Dommelen werd 6de voor Tijn van Zandbeek uit Heeswijk-Dinther. Marnix van den Oever uit Wijk en Aalburg eindigde achter Van Zandbeek als 8ste. Bjorn Baudoin uit Valkenswaard werd 9de en daarmee de laatste Brabander in de top tien. (Foto’s: Lieshoutse Wielrenners, Marco van Esch & Jo Nederkoorn)

Schrijf een reactie