Brabant Cycling Volg de wielersport in Brabant via Brabant Cycling Network!
Nieuws

Deelnemende teams Midden Brabant Poort Omloop

Gilze staat komend weekend weer helemaal in het teken van de wielersport met een ploegentijdrit, het wielercriterium Hart van Gilze en de Midden-Brabant Poort Omloop, meetellend voor de Holland Cup waarin Coen Vermeltfoort op dit moment aan de leiding staat.

Het parcours van de Midden-Brabant Poort Omloop voert zondag vanuit Gilze langs de grensstreek en heeft volgens de organisatie de kenmerken van een typisch Vlaamse voorjaarsklassieker.  Na de ploegenpresentatie klinkt om 13.00 uur het startschot en rond 17.15 uur is de winnaar bekend.

Gelijktijdig met de Midden-Brabant Poort Omloop wordt het criterium Hart van Gilze verreden met een profkoers voor dames. Met onder andere de  kersvers Belgisch kampioene Lotte Kopecky en schaatscoryfee Antoinette de Jong aan de start.

De deelnemende teams aan de Midden-Brabant Poort Omloop zijn A Bloc, Allinq, BEAT, Metec-Solarwatt, Scorpions, VolkerWessels, Alpecin-Deceuninck DT, Saint Piran, Team Bridgelane, Team Storck, X Speed United, Aevolo, Embark Spirit, DFVCT, Jan van Arckel, Jegg-Jonge Renner, Kuil-NWV Groningen, Monda-IJsselstreek, Sensa-Kanjers voor Kanjers, Team Sportforum, TWC De Kempen en Willebrord WV

Schrijf een reactie