Brabant Cycling Volg de wielersport in Brabant via Brabant Cycling Network!
Nieuws

Derde WB-zege op rij voor Fem van Empel

Pauwels Sauzen-Bingoal renster Fem van Empel uit Sint-Michielsgestel heeft in Tábor haar derde WB-veldrit gewonnen. Van Empel rekende na een spannende strijd af met Puck Pieterse en Annemarie Worst. Denise Betsema werd vierde, voor Kata Blanka Vas. Ceylin del Carmen Alvarado, Shirin van Anrooij, Inge van der Heijden, Aniek van Alphen en de Luxemburgse Marie Schreiber maakten de top tien compleet.

Bij de mannen reed Eli Iserbyt naar de zege. Hij haalde het voor Lars van der Haar en Michael Vanthourenhout. Ryan Kamp eindigde na een sterke wedstrijd als elfde en Mees Hendrikx werd veertiende.

De wedstrijd voor beloften werd een prooi voor Thibaut Nys. Hij haalde het voor Jente Michels en Emiel Verstrynge. Pim Ronhaar werd vijfde, David Haverdings achtste en Danny van Lierop uit Someren tiende.

Nederlands succes was er ook bij de junior-vrouwen, waar Lauren Molengraaf de zege greep. Zij haalde het voor de Slowaakse Viktoria Chladonova en de Belgische Fleur Moors

Bij de junior-mannen wist Guus van den Eijnden uit Gemert een mooie achtste plek te behalen. Hier ging de zege naar de Fransman Léo Bisiaux, die het haalde voor Vaclav Jezek en Viktor Vandenberghe.

Schrijf een reactie