Brabant Cycling Volg de wielersport in Brabant via Brabant Cycling Network!
Nieuws

Drie nieuwe fietsroutes in ‘s-Hertogenbosch

In ’s-Hertogenbosch zijn drie fietsroutes gelanceerd bij het nieuwe Service Course van wielerploeg Team Jumbo-Visma. De routes nodigen bezoekers en inwoners uit om op de fiets te stappen en actief te genieten van het mooie Brabantse landschap.

Bij de startplek staat een routebord met drie routes. Fietsers vinden er daarnaast een watertappunt om de bidon te vullen. Binnenkort wordt ook een fietsreparatiestation voor snelle reparaties geplaatst, inclusief automaat voor vergeten binnenbanden en krachtvoeding.

De nieuwe fietsroutes zijn een unieke samenwerking tussen Team Jumbo-Visma, gemeente ’s-Hertogenbosch en VisitBrabant Routebureau. De samenwerking is in opmaat naar de voorbereiding van La Vuelta Holanda. Twee etappes van de Ronde van Spanje worden in augustus 2022 in Brabant verreden, waaronder in ‘s-Hertogenbosch. Samen willen de drie partners zoveel mogelijk fietsliefhebbers op de fiets krijgen en laten genieten van het mooie Brabantse landschap. Voor nog meer gezonde en gelukkige jaren voor iedereen!

De routes zijn gratis te downloaden (als GPX-bestand) via de QR-code op het routepaneel bij het Service Course en via teamjumbovisma.nl/routes. Fietsers kunnen navigeren met hun telefoon of fietscomputer.

Schrijf een reactie