Brabant Cycling Volg de wielersport in Brabant via Brabant Cycling Network!
Nieuws

Havik verslaat Roosen in Draai van de Kaai

Lotto-Jumbo renner Timo Roosen uit Goirle is als tweede geëindigd in het wielercriterium Draai van de Kaai in Roosendaal. De luitenant van topsprinter Dylan Groenewegen moest het in de eindsprint afleggen tegen Piotr Havik van Beat Cycling. Taco van der Hoorn (Team Roompot) mocht als derde mee op het podium. Floris Gerts en Maarten van Trijp maakten de top vijf compleet.

Bij de vrouwen ging Jeanne Korevaar van Waowdeals er solo met de winst vandoor. Zij wist te ontsnappen uit een kopgroep van zes rensters. Wereldkampioene Chantal Blaak eindigde als tweede, voor Nina Kessler. Marianne Vos werd vierde en Monique van de Ree zesde. Claudia Jongerius (Hoogerheide) eindigde als tiende.

Nick Zuidewind ging er met de winst vandoor bij de amateurs/sportklasse/junioren. Hij sprintte sneller dan Rico van Damme en Bram Mens. Bij de nieuwelingen won Mohd Ahmad Joyo voor Stijn Hanegraaf en Mohammad Nagel. Max Mosmuller (Oss) werd vijfde, Roan Konings (Oudenbosch) zesde, Tim Hennekam (Zundert) negende en Robin van Oorschot tiende.

Schrijf een reactie