Brabant Cycling Lees al het laatste Brabantse wielernieuws op Brabant Cycling,
sport onderdeel van Ons Brabant Fietst
Nieuws

Kempenklassement mannen krijgt spannende finale in Steensel

De Kermisronde van Steensel is op maandag 12 augustus de laatste wedstrijd die meetelt voor het Belisol Eindhoven Kempenklassement. Het belooft een spannende strijd te worden, want in theorie maken nog 6 renners kan op de eindoverwinning van het Kempische regelmatigheidsklassement.

Coen Vermeltfoort heeft de beste papieren. Hij schreef de een na laatste wedstrijd in Duizel op zijn naam en kroonde zich daar tevens tot nieuwe leider.

De renner van Alecto heeft 4 punten voorsprong op Jasper de Laat en 6 punten voorsprong op Pieter van Oirschot, die in Duizel terug zakte van plaats 1 naar plaats 3. Benjamin Sydlik, Wout Verbeek en Tom Vermeer staan wel een stuk verder achter. Maar als ze net zo’n huzarenstukje uithalen als Coen Vermeltfoort vandaag in Duizel zijn zelfs zij nog steeds niet kansloos voor de eindoverwinning.

Het programma in Steensel begint op 12 augustus om 15.30 uur met een wedstrijd voor funklasse. Daarna is het om 17.00 uur de beurt aan de vrouwen, waar Monique van de Ree haar leiderspositie in het Belisol Eindhoven Kempenklassement voor vrouwen moet verdedigen. De elite/beloften gaan om 18.45 uur van start.

Schrijf een reactie