Brabant Cycling Lees al het laatste Brabantse wielernieuws op Brabant Cycling,
sport onderdeel van Ons Brabant Fietst
Nieuws

Nieuw team voor Yara Kastelijn

Veldrijdster Yara Kastelijn uit Neerkant rijdt vanaf heden voor het Belgische Steylaerts-777. De Brabantse reed voor WaowDeals, maar zou deze formatie al per 1 januari verlaten. Dat gebeurt nu al enkele maanden eerder. Kastelijn heeft een overeenkomst voor twee jaar ondertekend. Bij haar nieuwe ploeg wordt ze teamgenote van de Italiaanse Alice Maria Arzuffi en Annemarie Worst.

De laatste jaren besloot Kastelijn om het veldrijden te gaan combineren met het wegwielrennen, dat uiteindelijk ook de bovenhand zou krijgen. Nu maakt ze opnieuw de omgekeerde beweging en zal het wegseizoen vooral als voorbereiding op het veldrijden gelden.

“Nadat ik het de laatste drie jaar op de weg heb geprobeerd, wil ik nu opnieuw volledig de kaart van het veldrijden trekken. Het is ook in dat opzicht dat ik gekozen heb voor Steylaerts-777, een degelijk en goedwerkend Belgisch veldritteam. Na het eerste contact met het team voelde ik meteen een klik en met de goede en ervaren begeleiding die ze bieden, was de keuze al snel gemaakt.”

Kastelijn tekende een overeenkomst voor twee jaar bij het team. Ze wordt naast Alice Maria Arzuffi en Annemarie Worst de derde dame binnen het team. Komende zondag maakt ze in Gieten al haar debuut voor haar nieuwe team. Foto – Nelleke Oosterveen/Nelsfotografie

Schrijf een reactie