Brabant Cycling Lees al het laatste Brabantse wielernieuws op Brabant Cycling,
sport onderdeel van Ons Brabant Fietst
Nieuws

Sterk veld in 2e Brabant Beach Battle

Met nog een week te gaan tot de 2e Brabant Beach Battle is de inschrijving op de site van de KNWU gesloten. Inschrijven kan echter nog altijd via info@wielerpromotiebrabant.nl. De Brabant Beach Battle heeft dit jaar weer een zeer sterk deelnemersveld met oa de Nederlands en Europees kampioen Jasper Ockeloen en de Frans Kampioen Benoît Daeninck aan de start. Daarnaast staan er profrenners zoals Coen Vermeltfoort, Sjoerd van Ginneken en Michel Kreder aan de start om het de strandrenners moeilijk te maken.

Het parcours is wat aangepast ten opzichte van vorig jaar doordat er meer strand beschikbaar is door de droogte. Daarnaast zullen er een paar obstakels verdwijnen die afgelopen jaar voor wat oponthoud zorgde. Er is nu een ronde van 5 kilometer uitgezet met 3 zandheuvels.

Er zal weer in verschillende categorieën gestart worden zodat er genoeg ruimte is voor iedereen om zijn eigen wedstrijd te rijden. ga de strijd aan met je leeftijdsgenoten van 14-18jaar , de dames hebben een eigen wedstrijd en de licentiehouders en de basisleden/cyclo worden gescheiden.

De vooruitzichten van het weer zijn super. Met een +/- 20 graden en een zonnetje zal het lekker zijn aan het E3 strand om ook eens te komen kijken naar dit mooie evenement.

Wil jij nog mee doen aan de Brabant Beach Battle? Geef je dan nog op via info@wielerpromotiebrabant.nl

Schrijf een reactie