Brabant Cycling Lees al het laatste Brabantse wielernieuws op Brabant Cycling,
sport onderdeel van Ons Brabant Fietst
Nieuws

Sterke winnaars bij NK Masters in Eindhoven (+video)

Ron Paffen (60+), André van Reek (50+), Jos Wolfkamp (55+), Ferry de Ruiter (40+) en Frank Visser (30+) zijn op de High Tech Campus in Eindhoven de nieuwe Nederlandse kampioenen bij de masters geworden.

Bij de 60+ haalde Ron Paffen het voor Bert Bakker en Hans Lap, terwijl Jos Wolfkamp solo over de meet kwam bij de 55+. Hij kreeg Lars Rietveld en Peter de Weert mee op het podium.

André van Reek toonde zich bij de masters 50+ sneller dan Edwin Ophof en Gerald Keijzer. Bij de masters 40+ won Ferry de Ruiter de titel door de sprint van een zes man sterke kopgroep te winnen. Hij verwees Martijn Broekman en Edwin Krijgh naar het zilver en het brons. Titelverdediger Paul van Schalen kwam als negende over de meet.

Bekijk via bijgevoegde link de huldiging van de masters 40+: https://www.youtube.com/watch?v=YaJyafAFhmU

Bij de masters 30+ wist Frank Visser met kleine voorsprong naar de nationale titel te rijden. Hij kreeg Frits van Lieshout en Martin van Plateringen naast zich op het podium. Gijsbert Nieuwkoop finishte als negende.

Het criterium voor vrouwen is gewonnen door Evy Kuijpers uit Lierop. Zij versloeg in de sprint Eva Bijwaard. Paulien Koster mocht als derde mee op het podium. Teuntje Beekhuis (Eindhoven) eindigde als vijfde, Sandra van Veghel (Esch) zesde en Femke Geeris (Geldrop) negende.

Schrijf een reactie