Brabant Cycling Lees al het laatste Brabantse wielernieuws op Brabant Cycling,
sport onderdeel van Ons Brabant Fietst
Nieuws

Van Bakel wint in Maren-Kessel

De 43e Wielerronde van Maren-Kessel voor elite/beloften is gewonnen door Robbie van Bakel. De 23-jarige renner uit Deurne, die uitkomt voor Metec-TKH, toonde zich de snelste van een kopgroep van vier renners.

Hij haalde het voor Patrick Koster en Jelmer Asjes. Al vroeg in de wedstrijd kozen tien renners het hazenpad. De rest van het peloton zag hen pas na de finish weer terug. In de finale verbrokkelde de kopgroep en wisten vier renners te ontsnappen. Van Bakel ging er vervolgens met de zege vandoor. Rob van Broekhoven eindigde als zevende.

Bij de junioren greep Stijn de Ruijter de zege voor Kelvin Kanen. Melvin Lindelauf werd derde. Pieter de Groof (Geldrop) kwam als vierde over de meet, Hidde van Veenendaal (Dongen) werd vijfde, Nils Janssen (Middelaar) zesde en Noah Vreeswijk (Someren) tiende.

Pieter Prosman reed solo naar de winst reed bij de nieuwelingen. Hij kreeg Lars Romijn en Max Mosmuller als tweede en derde mee op het podium. Stijn Hanegraaf (Heeswijk-Dinther) werd vierde, Tijn Louwerensen (Schijndel) zevende, Jens van Korven negende en Tijn van Zandbeek (Heeswijk-Dinther) elfde.

(Foto’s Jo Nederkoorn)

Schrijf een reactie