Brabant Cycling Lees al het laatste Brabantse wielernieuws op Brabant Cycling,
sport onderdeel van Ons Brabant Fietst
Nieuws

Veldrit Moergestel verder onder de naam ‘Grote Prijs DESTIL

Met het ondertekenen van een meerjarige overeenkomst met DESTIL heeft Stichting Wielerronde Moergestel/Oisterwijk een solide basis gelegd om haar Nationale Veldrit verder uit te bouwen.

Al tientallen jaren organiseert de Stichting in het eerste weekend van december haar veldrit aan de Zandstraat te Moergestel. Deze veldrit maakt de laatste jaren deel uit van de Nederlandse topcompetitie en acteert daarmee op het hoogste niveau op de nationale kalender.

Desgevraagd laat Danny Nelissen (commercieel manager DESTIL en tevens oud-prof renner) weten: “de kwaliteit van de organisatie van de veldrit in Moergestel is ons opgevallen. Deze kwaliteit en betrouwbaarheid past bij de kernwaarden van onze organisatie. Met ons hoofdkantoor in Tilburg en meerdere locaties in Midden-Brabant willen we met deze samenwerking onze naam beter vestigen op de regionale arbeidsmarkt. Tevens gaat deze veldrit ons helpen om nog meer mensen bekend te maken met DESTIL. Want, ook al zeggen we dat we groothandel voor bouw en industrie zijn, we zijn een interessante toeleverancier voor iedereen met een Kamer van koophandel nummer.”

Met DESTIL als partner willen we ons evenement verder uitbouwen. Aan het woord is Hans Cornelis als voorzitter van de wielerstichting. ”Met de prachtige hospitality trailer van DESTIL kunnen we onze sponsoren en hun gasten nog beter ontvangen. Ook willen we andere vernieuwing gaan brengen die het veldrijden nog aantrekkelijker moeten maken bij het publiek.”

“Om de samenwerking extra kracht bij te zetten organiseren wij op vrijdag 26 oktober 2018 een gratis toegankelijk “DESTIL Wielercafé”. Op deze avond in Café de Brouwer zullen grote namen uit het wielrennen aanwezig zijn. Noteer dus vast deze datum in de agenda. Verdere detail over de inhoud van het programma volgen spoedig”.

De eerste editie van de “Grote Prijs DESTIL” zal plaatsvinden op zaterdag 8 en zondag 9 december 2018.

Schrijf een reactie