Brabant Cycling Volg de wielersport in Brabant via Brabant Cycling Network!
Nieuws

Wielercafé La Vuelta Holanda in Chaam

De start van de Vuelta komt steeds dichterbij. Hoe bijzonder is het dat deze Spaanse wielerronde dit jaar Noord-Brabant doorkruist. Wim van Est, Jeroen Blijlevens en nog vele andere Brabanders reden deze koers ooit al. De Vuelta kent een rijke historie. Er zijn zoveel spannende, leuke en ontroerende momenten geweest, je zou er een boek over kunnen schrijven!

Om met elkaar in de sfeer te komen wordt er op donderdag 11 augustus een wielercafé georganiseerd in de grote zaal in het ’t Chaamse Wapen in Chaam. Het is een programma van 19.00u-22.00u voor iedereen die van de wielersport houdt. Het belooft een gezellige avond te worden! Jeroen Blijlevens, Johan van de Velde en William van Peer-van Est zijn te gast. Daarnaast worden er unieke verhalen gedeeld uit het gloednieuwe boek ‘Spaanse Brabanders, onze jongens in de Vuelta’ van John van Ierland en wordt er historie en andere informatie over de Vuelta gedeeld. De zaal grenst aan het museum ‘de acht van Chaam’ waar veel oud-winnaars van een etappe in de Vuelta en de Acht van Chaam te zien zijn. U kunt daar ook een kijkje nemen.

Lijkt het u leuk om te komen? U bent van harte welkom. De toegangsprijs is €5. Graag contant voldoen bij binnenkomst. Het adres is Dorpsstraat 44, 4861 AC in Chaam. Aanmelden is wenselijk, maar gewoon aan komen lopen mag ook. U kunt een email sturen naar: verheespelkmans@kpnmail.com of angela@woordmagie.nl.

Schrijf een reactie