Brabant Cycling Lees al het laatste Brabantse wielernieuws op Brabant Cycling,
sport onderdeel van Ons Brabant Fietst
Nieuws

Winst voor Evy Kuijpers bij RK Zuid in Woensdrecht

CCC-Liv renster Evy Kuijpers heeft in Woensdrecht het Regiokampioenschap van Zuid-Nederland bij de vrouwen op haar naam geschreven. De Lieropse haalde het in de sprint voor haar medevluchters Minke Slingerland en Dèvon Kuijstermans.

Monique van de Ree won daarachter de sprint van het peloton voor de vierde plek, voor Kylie Waterreus, Thalita de Jong, Céline van Houtum, Senna Feron, Claudia Jongerius en Sharon Dommanschet.

Bij de junior-vrouwen ging de winst naar Silke Smulders, die zich in de sprint sneller toonde dan haar medevluchtster Shirin van Anrooij. Femke Gerritse kwam als derde over de meet voor Lieke Janssen en Anna van Wersch. Elise Serné, Pien Limpens, Lisa van Helvoirt, Lotte Akkermans en Lisa Dorussen namen de plekken zes tot en met tien voor hun rekening.

Denise Mertens won de gouden medaille bij de nieuweling-meisjes. Zij haalde het voor Bente van den Nouweland en Maureen Arens. Rosita Reijnhout, Femke Gort, Femke Thoolen, Britt Kerste, Mirre Knaven, Jony van den Eijnden en Bibi Arts maakten de top tien compleet.

De titel bij de nieuwelingen ging naar Jesse Kramer, die het haalde voor Joren de Gruijter en Vik Smulders. Danny van Lierop en Jeremy Melis eindigden net naast het podium op de plekken vier en vijf. Noël Rokven, Bjorn Baudoin, Jari Prins, Wout Joore en Moreno Tak legden beslag op de plekken zes tot en met tien.

Schrijf een reactie