Brabant Cycling Lees al het laatste Brabantse wielernieuws op Brabant Cycling,
sport onderdeel van Ons Brabant Fietst
Criterium Cup

Invicta opnieuw sponsor van Criterium Cup

Brabants wielerfeest-4

Het bekende horlogemerk Invicta is ook in 2016 sponsor van de Brabant Cycling Criterium Cup. Invicta stelt aan het einde van het wegwielerseizoen een aantal fraaie horloges beschikbaar aan de winnaars van de Criterium Cup.

“We hebben na de eerste prijsuitreiking van de Brabant Cycling Criterium Cup diverse positieve reacties gehad van renners die een horloge hadden gewonnen. Dat waarderen wij en daarom zetten we deze sponsoring graag voort”, zeggen Wim en Ronald van Buul, eigenaars van Invicta Europe. “Bovendien draagt de Brabant Cycling Criterium Cup bij aan de stimulering van de wielersport in Brabant. Als wielerliefhebbers vinden wij dat mooi.”

21720_beauty

Invicta Europe is gevestigd in Hedel en verzorgt de distributie van Invicta horloges in 29 landen. Onder andere renners als Lars Boom, Koen de Kort en Boy en Danny van Poppel dragen horloges van Invicta.

Van Buul: “Invicta maakt fashionable horloges, die helemaal in eigen huis worden geproduceerd. Het merk onderscheidt zich onder meer door de vele eigen ontwerpen en het gebruik van bijzondere materialen. Jaarlijks worden er zo’n 4.500 verschillende horloges ontworpen. Het bedrijf heeft designteams die over de hele wereld actief zijn.”

GRAND DIVER CAMO20176

De Brabant Cycling Criterium Cup is dit jaar toe aan zijn tweede editie. Voor de categorieën elite/beloften, amateurs, vrouwen, junioren, junior-vrouwen, nieuwelingen en nieuweling-meisjes houdt het wielerplatform Brabant Cycling een klassement bij over alle KNWU-criteriums in Noord-Brabant. Op deze manier wil het wielerplatform de Brabantse wielersport in het algemeen en de Brabantse renners in het bijzonder een nieuwe impuls geven.

Kijk voor meer informatie op www.invictawatch.nl

Reacties zijn uitgeschakeld.