BCN10jaar
Brabant Cycling Volg de wielersport in Brabant via Brabant Cycling Network!
Criterium Cup

Prijzen Brabant Cycling Criterium Cup uitgereikt

Op de laatste dag van het eerste WielerPassie Festival in het Autotron in Rosmalen zijn de prijswinnaars van de tweede Brabant Cycling Criterium Cup feestelijk in het zonnetje gezet.

De Brabant Cycling Criterium Cup is een regelmatigheidsklassement over alle criteriums in Brabant voor elite/beloften, vrouwen, junioren, junior-vrouwen, nieuwelingen, nieuweling-meisjes en amateurs. Het klassement is in 2016 voor de tweede keer gehouden.

Een groot aantal van de prijswinnaars was naar Brabant afgereisd om hun prijs persoonlijk in ontvangst te nemen. Daar werden zij eerst op hun wielerkennis getest tijdens de Pubquiz van microfonist Rien van Horik. Na zo’n 30 vragen hadden Sylvie Swinkels, Robbert de Greef en Ties van Rijsbergen de meeste punten verzameld.

Daarna werden op het grote podium alle aanwezige prijswinnaars feestelijk in het zonnetje gezet. Eindwinnaars Jasper de Laat, Sandra van Veghel, Arianne Pruijsscher, Bob Kerkhofs, Roy Dirven, Joan de Bruyn en Robbert Schaap mochten elk een fraai Invicta horloge in ontvangst nemen. De andere prijswinnaars kunnen binnenkort mooie wielerartikelen gaan aanschaffen met hun waardebonnen van racespeciaalzaken Mutsaars Bikes en Blade Bikes en softwarebedrijf CycleSoftware.

Ook de Brabantse wereldkampioene tijdrijden Karlijn Swinkels werd apart gehuldigd voor haar knappe prestatie in Dubai.

Fotograaf Peter van Rooij maakte er een mooie reportage van. De Brabant Cycling Criterium Cup is powered by Invicta Watch Europe,Mutsaars Bikes, CycleSoftware, Blade Bikes, Ons Brabant Fietst en Brabant Cycling

Reacties zijn uitgeschakeld.