BCN10jaar
Brabant Cycling Volg de wielersport in Brabant via Brabant Cycling Network!
Gadgets Nieuws

Beleef De Ronde met Johan Museeuw en José de Cauwer

Het Centrum Ronde van Vlaanderen heeft in samenwerking met La Permanence dé eerste podcast ride voor wielertoeristen ontwikkelt. De podcast is ingesproken door oud Ronde winnaar Johan Museeuw en Sporza commentator José de Cauwer. Zij gidsen de wielertoerist over het parcours van De Ronde met tips en tricks voor de totale Ronde beleving. Daarnaast waarschuwen ze de fietser voor gevaarlijke punten onderweg.

Museeuw en de Cauwer tippen de wielertoerist over de mooiste cyclespots langs het parcours van De Ronde. Waar kan je terecht voor een heerlijke Kwaremont, goede koffie of een heerlijk bord pasta? Materiaalpech? De Cauwer vertelt je waar je de beste mechanieker vindt. Ook over ‘het juiste moment’ om je maten te lossen, de beste positie op de kasseien en de juiste bandendruk hoef je jezelf niet meer druk te maken met Johan Museeuw in je achterzak.

Het wielertoerisme zit enorm in de lift en de wegen raken steeds voller. Daarom voorziet de podcast ride ook in de verkeersveiligheid van de wielertoerist en haar medeweggebruikers door de fietser te waarschuwen voor gevaarlijke punten op de route.

De podcast stemt zich automatisch af op de snelheid van de fietser en is daarmee uniek in zijn soort. De podcast ride van het Centrum Ronde van Vlaanderen is beschikbaar in het Nederlands en Engels en is te downloaden in de La Permanence app. De app is beschikbaar voor iOS en Android via www.lap.cc.

Schrijf een reactie