BCN10jaar
Brabant Cycling Volg de wielersport in Brabant via Brabant Cycling Network!
Gadgets Nieuws

Sportieve wielerreizen boek je bij TUI Sports

Ben je op zoek naar een wielerreis in een mooi fietsgebied? TUI Sports biedt wielerreizen aan naar de mooiste plekjes op aarde. Zowel voor recreatieve wielrenners als sporters die een prestatie willen leveren.

De wielerreizen van TUI Sports zijn onder te verdelen in:

* Evenementen
* Wielervakanties
* trainingsstages,
* Hospitality
* Special: Robert Gesink VIP Experience

1. Evenementen
Bij TUI Sports kies je zelf aan welke Gran Fondo, toertocht of Challenge je deel gaat nemen. Rijden jij en je fietsmaatjes straks door prachtige landschappen met legendarische beklimmingen of ga je voor de wegen waar de profrenners in datzelfde weekend over gaan? Waar de campers al langs de kant en de fans aan het parcours staan. Wat je ook kiest, deelnemen aan een evenement van TUI Sports staat voor altijd in je wielergeheugen gegrift.

2. Wielervakantie
De ultieme combinatie. Met je vrienden of familie op een sportieve vakantie. Relaxen in een prachtig decor maar ook de fiets pakken en er lekker op uittrekken. Een wielervakantie beloont je met uitzichten om in te lijsten, culinaire uitspattingen en kilometers in de benen. Je familie, vrienden, cols én je fiets. Meer heb je niet nodig. TUI Sports verzorgt de rest.

3. Trainingsstage
Samen met je vereniging of club het nieuwe seizoen inluiden? Of met je fietsvrienden op pad? TUI Sports organiseert trainingsstages voor zowel recreatieve wielrenners als de professionals. Kom je met je eigen groep, dan zorgen wij dat je van tevoren verschillende routes krijgt toegestuurd die je op je navigatie kunt inladen. Liever begeleid op pad? Onze ervaren begeleiders nemen je mee over de mooiste routes en prachtige weggetjes. Op welk niveau je ook trapt. Wie later in het seizoen aan de start van een Gran Fondo wil staan, legt hier de allerbeste basis. Voor één deze reizen hebben we een samenwerkingsverband met Team LottoNL-Jumbo. Deze reizen zijn voor de mensen die willen weten hoe een training bij een topploeg eraan toe gaat.

4. Hospitality
TUI Sports biedt in samenwerking met Team LottoNL-Jumbo exclusieve hospitality-arrangementen aan. Hiermee ben je op een wedstrijddag onderdeel van het wielerteam. Een bijzondere ervaring voor iedere wieler- en sportliefhebber. Kik hieronder en ontdek de verschillende mogelijkheden.

5. Special, Robert Gesink VIP experience
Beleef een geweldige exclusieve wielerreis en kijk tegelijkertijd mee hoe profrenner Robert Gesink van LottoNL-Jumbo met zijn familie leeft in Girona. Tijdens deze reis rijd je de favoriete fietsroutes van Robert en nemen hij en zijn vrouw je mee naar hun favoriete plekjes en eettentjes. Moe maar voldaan na een mooie route? Schuif dan aan voor de lunch bij de familie Gesink thuis, verzorgd door Daisy, de partner van Robert. Hier kun je samen met Robert en de andere renners nog even napraten onder het genot van een heerlijke lunch en Spaanse wijn.

Kijk voor meer informatie op: https://www.tui.nl/sports/

Schrijf een reactie