Brabant Cycling Lees al het laatste Brabantse wielernieuws op Brabant Cycling,
sport onderdeel van Ons Brabant Fietst
Nieuws

Alecto nieuwe hoofdsponsor Baby-Dump Cyclingteam

Elektronicabedrijf Alecto uit ‘s-Hertogenbosch is de nieuwe hoofdsponsor van het Baby-Dump cycling team. De inmiddels bekende groene Baby-Dump shirts maken na negen seizoenen plaats voor het blauw van Alecto.

Alecto is gespecialiseerd in consumenten elektronica. Bekend van onder andere babyfoons, brandpreventie en weerstations. Samen met de merken Profoon en Fysic is Alecto onderdeel van Hesdo BV uit ’s-Hertogenbosch. Alecto is een Nederlands merk en ontwikkelt al meer dan 40 jaar producten voor de Europese markt. Veiligheid, betrouwbaarheid en betaalbaarheid staan hierbij hoog in het vaandel.

Innovatie, ontwikkeling en snelheid zijn eigenschappen waarmee Alecto zich onderscheidt. Eigenschappen die aansluiten bij dit ambitieuze wielerteam. Harry Kemps, directeur/eigenaar van Alecto, is een echte wielerfanaat en is trots het wielerteam in het blauw en wit van Alecto te gaan zien rijden. “Met dit partnerschap kiest Alecto voor verdere nationale en internationale naamsbekendheid. We hopen komend seizoen weer veelvuldig van het team te kunnen genieten”, aldus Harry Kemps

Reacties zijn uitgeschakeld.