Brabant Cycling Lees al het laatste Brabantse wielernieuws op Brabant Cycling,
sport onderdeel van Ons Brabant Fietst
Nieuws

Belg Ingmar Uytdewilligen de sterkste in Lieshout

De Belg Ingmar Uytdewilligen heeft de 39e Bavaria-veldrit van Lieshout voor elite/beloften gewonnen. Hij kwam solo over de meet met een kleine voorsprong op Kelvin Bakx uit Bergen op Zoom. Koen van Dijke (Baarle-Nassau) mocht als derde mee op het podium. Mart Muskens (Heesbeen) finishte als zevende.

Bij de junioren mocht Pete Uptegrove de zegebloemen in ontvangst nemen. Hij bleef Pepijn Reinderink en Joppe de Heij voor. Dylan Strik en Frans Ledoux maakten de top vijf compleet. Mika Sardina werd zevende, Jens van Korven achtste en Jip Kramer tiende.

Tibor del Grosso was primus bij de nieuwelingen. Hij had aan de finish 20 seconden voorsprong op Cas Jansen en Danny van Lierop. Jordy van Heijst eindigde als vierde, Yanick de Vos werd vijfde, Bailey Groenendaal achtste en Jesse Kramer negende.

De vrouwenwedstrijd leverde een knappe zege op voor Laura van der Zwaan. Zij haalde het voor Kaat Hannes en Veerle Goossens. Femke Gerritse finishte als vierde en Lisa van Helvoirt werd vijfde. Bij de nieuweling-meisjes greep Leonie Bentveld de winst voor Jony van den Eijnden en Carmen van der Veen. Britt Kerste werd zevende en Bente van den Nouweland tiende.

De koers bij de amateurs/sportklasse werd gewonnen door Yannick Runhart, die Raymond van de Kruisweg en Mattijn Motshagen nipt voor wist te blijven. Bij de masters greep Erik Dekker de zege voor Micha de vries en Patrick Somsen. Michel Groenendaal (Sint-Michielsgestel) kwam als zesde over de meet. (Foto: Lieshoutse Wielrenners)

Schrijf een reactie