BCN10jaar
Brabant Cycling Volg de wielersport in Brabant via Brabant Cycling Network!
Nieuws

Elfde editie Lithse Ham Cross

Voor de elfde keer wordt op 1 februari de Lithse Ham Cross gehouden. Inschrijving is mogelijk op de dag zelf in de Bubbelhut bij de start/finish locatie in Lith.

Ook deze editie zal weer bestaan uit een crossloop programma en een ATB/CX wedstrijd. Daarnaast is er ook een jeugdwedstrijd (t/m 14 jaar). Deze start om 13.00 uur. De Lithse Ham Cross maakt dit jaar onderdeel uit van de MTB Cup Brabant competitie.

De ATB/CX wedstrijd start dit jaar om 14.30 uur. Ook dit jaar weer de samenwerking met WTC Maas-Waal uit Brakel én de Maascross uit Kerkdriel. Er is een combiklassement met de Maascross (Kerkdriel) op 11 januari, de Neswaardencross (Aalst) op 25 januari en de Lithse Ham Cross. Uiteraard hebben deze crossen een eigen klassement en prijzen, maar daarnaast is er een gezamenlijke overall ranking.

Het parcours is ruim van opzet met volop gelegenheid tot inhalen. Iedereen is welkom! De crossloop maakt deel uit van de Geert Peters Crosscompetitie en wordt georganiseerd in samenwerking met AV Oss’78. Deze loop is vanaf 10.00 uur. (Foto Peter van Rooij)

Schrijf een reactie