Brabant Cycling Lees al het laatste Brabantse wielernieuws op Brabant Cycling,
sport onderdeel van Ons Brabant Fietst
Nieuws

Lieshoutse supportersclub huldigt jubilarissen

De jaarvergadering van de supportersclub “De Lieshoutse Wielrenners” werd ook dit jaar weer druk bezocht. Ruim 70 leden waren aanwezig.

Er waren dit jaar maar liefst 19 jubilarissen. 1 gouden (50 jaren lid), 7 robijnen (40 jaren lid) en 11 zilveren (25 jaren lid), totaal goed voor 605 verenigingsjaren.

De gouden jubilaris was Ruud van Berlo, hij kreeg een speld. Voor een veertigjarig jubileum is een herinneringsschild en deze gingen naar Peter van Vlerken, Marcel van der Linden, Harrie Klomp, Wilma Klomp-van Berne, Piet Vereijken, André van der Linden en Guus van den Biggelaar. Het verenigingsbord voor de 25 jarige jubilarissen ging naar Helga van Berlo, Rita van Beers-van Kaathoven, Henny Geesing-Damen, Jan Geesing, Frans Biemans, Piet Heijl, Gerrie Royackers, Piet Hurks, Wim van Veggel, Andrea Dekkers-Damen en Tijn Dekkers. En alles ging vergezeld van een bloemetje. 186 leden van de supportersclub zijn nu gehuldigd als zilveren jubilaris. 52 leden die 40 jaren lid zijn, 12 leden die 50 jaren lid zijn. Één lid is 60 jaren lid.

Het programma voor 2020 is eveneens voorgesteld. De 65e Grote Bavaria-Ronde van Lieshout wordt gekoppeld aan de jeugdronde en zal verreden worden op zondag 19 april. Meteen gevolgd door de 48e vijfdaagse voor de schooljeugd van 20 tot en met 24 april. Het veldrit gebeuren met de 41e Bavaria-veldrit staat voor zondag 15 november op de agenda en de 41e jeugdveldrit voor zondag 6 december.

Schrijf een reactie