Brabant Cycling Lees al het laatste Brabantse wielernieuws op Brabant Cycling,
sport onderdeel van Ons Brabant Fietst
Nieuws

Mooi veld in 39e Bavaria-Veldrit in Lieshout

In Lieshout wordt op 18 november de 39e editie van de Bavaria-Veldrit verreden.

Het programma start om 11.00 uur met de wedstrijd voor amateurs/sportklasse. Kanshebbers in deze categorie zijn onder meer Yannick Runhart, Mattijn Motshagen en Raymond van de Kruijsweg

De masters 40+ vertrekken om 12.00 uur, met onder andere Erik Dekker, Micha de Vries, Ton van Korven en Michel Groenendaal aan de start.

Om 13.00 uur is het de beurt aan de nieuwelingen. Hier kunnen goede prestaties worden verwacht van Yanick de Vos, Danny van Lierop, Jesse Kramer, Lucas Janssen en Jordi van Heijst.

Bij de vrouwen, die om 14.00 uur van start gaan, zijn Kaat Hannes, Veerle Goossens, Lisa van Helvoirt en Femke Gerritse namen om rekening mee te houden. De nieuweling-meisjes vertrekken twee minuten later met onder andere de zussen Senne en Mirre Knaven aan het vertrek.

De wielerdag wordt afgesloten met koers voor elite/beloften en twee minuten later de junioren. In deze categorieën behoren Koen van Dijke, Wesley Floren, Eddy van IJzendoorn en Ingmar Uytdewilligen tot de favorieten. Pete Uptegrove, Owen Geleijn en Joppe de Heij zijn bekende namen bij de junioren. (Foto: Lieshoutse Wielrenners)

Schrijf een reactie