Brabant Cycling Volg de wielersport in Brabant via Brabant Cycling Network!
Nieuws

Mooi veld in Tour Der Ongeschoren Benen Classic

De eerste namen zijn bekend van de deelnemers aan de Tour Der Ongeschoren Benen Classic die op zondag 6 september gehouden wordt.

De ludieke toertocht- met de start in het kerkdorp Lierop en de aankomst op de legendarische Cauberg in Valkenburg- wordt voor de vijfde keer georganiseerd. Uiteraard komt de initiatiefnemer Guus Meeuwis met zijn band aan het vertrek. Uit de muziekwereld daarnaast ook bandleden van Rowwen Hèze, Pater Moeskroen, Mozes and the Firstborn en The Kik. Evenals vorig jaar komt er een team van Buro Pinkpop onder aanvoering van kopman Nick Murray aan de start.

Rob Scheepers en Leo Alkemade namen al eerder deel aan de “Tour Der Ongeschoren Benen Classic” en zijn weer van de partij. Dat geldt ook voor René Froger en Olcay Gulsen.

Voormalig PSV- en Nederlands Elftalspeler Wilfred Bouma stapt op de eerste zondag van september ook op de racefiets, evenals presentator Eric Corton. Ook een groot aantal bekende namen uit de wielerwereld hebben hun deelname toegezegd. Olympisch kampioene Leontien van Moorsel en haar echtgenoot Michael Zijlaard, de broers Jan,Piet en Fons van Katwijk, Erik Breukink, Peter Winnen, John van den Akker, de Belg Franky de Gendt en Piet Rooijakkers.

Schrijf een reactie