Brabant Cycling Volg de wielersport in Brabant via Brabant Cycling Network!
Nieuws

Nieuw tenue voor FCA Cycling Team

FCA Cycling Team, een wielerteam voor renners in de categorie Amateurs, Sportklasse en Masters uit de regio Noord-Oost Brabant, timmert flink aan de weg.

In 2019 werden verschillende podiumplekken behaald. Mooie uitschieter was al meteen de seizoenopener, waar Andrew O’Hara de Ronde van Drenthe won en Willy van Kessel de derde plaats opeiste, en daarmee meteen de basis legde voor zijn eerste plek in het KNWU regelmatigheidsklassement bij de Masters 50+.

Voor 2020 zijn de ambities onverminderd groot. Verzekeringskantoor Attentiv en Hans Lemmens Tweewielers bleven als sponsor de club trouw. Als nieuwe sponsor werd Jumbo Foodmarkt Veghel aangetrokken. Met deze nieuwe sponsor zullen de FCA renners ook in een nieuw tenue hun koersen afwerken in 2020. Tijdens de nieuwjaarsrit werd dit ontwerp gepresenteerd.

Voorzitter Dik van de Koolwijk: “Met het aanblijven van de sponsoren, en het aantrekken van Jumbo Foodmarkt Veghel zijn we trots op ons nieuwe tenue, en nog meer gemotiveerd om mee te strijden voor de ereprijzen. Jumbo is natuurlijk een naam die goed klinkt in de wielerwereld, en we zijn gebrand het shirt vooraan in de koersen te laten zien.” Naast de nieuwe sponsor, verwelkomt FCA drie nieuwe leden: Tijn Wingens, Simon Bakker en Peter Jansen.

Schrijf een reactie