BCN10jaar
Brabant Cycling Volg de wielersport in Brabant via Brabant Cycling Network!
Nieuws

Opnieuw medaille voor Heijnen en Van de Wouw bij NK Baan

De Brabantse baanrenners Philip Heijnen en Hetty van de Wouw mochten op de laatste dag van het NK Baan allebei voor de derde keer plaatsnemen op het podium.

Philip Heijnen wist samen met Vincent Hoppezak een zilveren medaille te veroveren op het onderdeel koppelkoers. Zij zagen Yoeri Havik en Cees Bol er met de winst vandoor gaan. Het brons was voor Ramon Sinkeldam en Raymond Kreder. Heijnen won eerder ook al zilver op de puntenkoers en brons op de scratch.

Hetty van de Wouw greep het brons op de 500 meter. Zij moest Steffie van der Peet en Kyra Lamberink voor zich dulden. Van de Wouw won eerder ook al brons op de sprint en zilver op de keirin.

De koppelkoers voor vrouwen werd gewonnen door Marjolein van ‘t Geloof en Nina Kessler, die het haalden voor Amber van der Hulst-Daniek Hengeveld en Marit Raaijmakers-Lorena Wiebes.

De afvalkoers bij de vrouwen eindigde in een titel voor Marit Raaijmakers, die Daniek Hengeveld en Amber van der Hulst naar het zilver en brons verwees. Bij de mannen greep Yoeri Havik de titel op de afvalkoers, voor Yanne Doornbos en Vincent Hoppezak. Hier was er een vijfde plek voor Philip Heijnen. (Foto Marc Bouwens)

Schrijf een reactie