Brabant Cycling Volg de wielersport in Brabant via Brabant Cycling Network!
Nieuws

PostNL nieuwe sponsor MTB-team Bart Brentjens

Op het hoofdkantoor van PostNL in Den Haag heeft Bart Brentjens zijn plan voor het olympisch jaar 2020 gepresenteerd, met daarbij ook het nieuwe logo en tenue van zijn mountainbiketeam. Naast CST en Bafang prijkt nu ook de naam PostNL op de kleding van het team. PostNL neemt het sponsorschap over van Sandd.

“We zijn er erg trots op dat we PostNL als sponsor van ons team kunnen verwelkomen”, aldus teammanager Bart Brentjens. De fiets is voor PostNL net zo onmisbaar als voor ons: we gebruiken de fiets allebei om ons doel te bereiken. Voor ons team is dat doel onder meer een medaille tijdens de Olympische Spelen in Tokyo later dit jaar. Onze rijders Anne Tauber (Nederland) en Yana Belomoina (Oekraïne) hebben zich al gekwalificeerd, de andere rijders strijden nog tot eind mei voor kwalificatie. Het vertrouwen en enthousiasme van PostNL geeft ons positieve energie op ons pad naar Tokyo.”

De nieuwe officiële naam van het team luidt nu CST PostNL Bafang Mountainbike Racing Team. Dit team behoort al jaren tot de internationale top van het mountainbiken en bestaat momenteel uit 7 rijders: Yana Belomoina (Oekraïne), Anne Tauber (Nederland), Mariske Strauss (Zuid-Afrika), Sebastian Fini Carstensen (Denemarken), Martins Blums (Letland), David Nordemann (Nederland) en Kjell van den Boogert (Nederland, e-mountainbike). Nederlands kampioen Anne Tauber en David Nordemann waren vandaag in het nieuwe tenue aanwezig.

Schrijf een reactie