Brabant Cycling Volg de wielersport in Brabant via Brabant Cycling Network!
Nieuws

Rabobank GP Groenendaal terug op veldritkalender

Op het terrein rond Conferentiecentrum De Ruwenberg wordt op 5 en 6 januari 2019 opnieuw de Rabobank GP Groenendaal als nationale veldrit verreden.

Na het NK Veldrijden van 2017 nam de organisatie een jaar rust, maar nu pakken ze de draad weer op. ‘We hebben op dit moment weer een aantal sterke veldrijders in de gemeente Sint-Michielsgestel, zoals Pete Uptegrove, Jordy van Heijst, Klaas Groenen en Michel Groenendaal. Voor hen en alle andere renners uit Sint-Michielsgestel is het mooi dat ze ook weer een wedstrijd voor eigen publiek kunnen rijden’, zegt mede-organisator Richard Groenendaal. ‘In twee dagen bieden we alle categorieën startgelegenheid in Sint-Michielsgestel.’

Op 5 januari komen de nieuwelingen (10.00 uur), junioren (10.45 uur), masters 40+ (11.45 uur), amateurs/sportklasse (13.00 uur), vrouwen (14.00 uur) en elite/beloften (15.00 uur) in actie.

Een dag later wordt om 10.00 uur wedstrijd gehouden voor de funklasse, waarin wordt gestreden om het Open Gestels kampioenschap. Vanaf 11.00 uur komen vervolgens de jeugdcategorieën 1 tot en met 7 in actie. (Foto: Lieshoutse Wielrenners)

Schrijf een reactie