Brabant Cycling Volg de wielersport in Brabant via Brabant Cycling Network!
Nieuws

SD Worx nieuwe hoofdsponsor Boels-Dolmans

HR-dienstenverlener SD Worx heeft de toekomst van het huidige Boels-Dolmans Cycling Team voor de periode 2021 tot en met 2024 verzekerd. De specialist in payroll en HR tekent vandaag op de ploegpresentatie een vierjarig contract met ’s werelds beste vrouwenteam. SD Worx treedt in 2020 al toe tot het team als belangrijke co-sponsor. Vanaf 2021 gaat de vrouwenploeg verder onder de naam SD Worx Cycling Team. 

De huidige sponsors Boels Rental en Dolmans Landscaping Group gaven tijdens de WK wielrennen in Yorkshire in september 2019 al aan dat hun sponsoring na 2020 zou stoppen, omdat ze in de afgelopen jaren hun sponsordoelstellingen ruimschoots hebben bereikt. Het team is al vijf jaar de nummer een op de UCI Ranking, terwijl van 2015 tot en met 2018 vier jaar op rij de individuele wereldtitel op de weg werd veroverd door vier verschillende rensters. 

Directeur sportif Danny Stam geeft aan dat de ambitie van het team de komende jaren onveranderd zal zijn: de nummer één van de wereld blijven. “Ik ben blij dat onze huidige sponsor Boels Rental en Dolmans Landscaping Group de klasse hadden om al vroegtijdig aan te geven dat ze de sponsoring zouden stoppen. Dat heeft ons de gelegenheid gegeven om deze nieuwe sponsor te vinden. Het enthousiasme van SD Worx is ongekend groot en werkt enorm motiverend op iedereen binnen het team. Het is een groot voordeel dat we nu al weten dat onze toekomst tot en met 2024 gegarandeerd is. Wij kunnen nu gaan bouwen aan de ploeg van de toekomst en weer de nodige stappen zetten.”

Schrijf een reactie