Brabant Cycling Volg de wielersport in Brabant via Brabant Cycling Network!
Nieuws

Sterke winnaars in wielerronde van Heeswijk

De Van den Akker Aquaservice Wielerronde van Heeswijk kreeg in alle categorieën sterke winnaars op het podium. De vrouwen streden er bovendien om het Regiokampioenschap van Zuid-Nederland.

De wedstrijd bij de vrouwen werd gewonnen door Céline van Houtum. Zij toonde zich de sterkste van een kopgroep met tien rensters. Elisa Serné en Cindy Embregts eindigden als tweede en derde. Anne Knijnenburg en Sanne van Heel maakten de top vijf compleet.

Bij de nieuweling-meisjes ging de winst naar Isere Koster, die het haalde voor Noï Moes en Hannah Kiers. Michelle Maas en Judith Alleleijn kwamen als vierde en vijfde over de meet

Fenny Coppelmans, Esmee de Rijke en Lenke Sas eindigden respectievelijk als eerste, tweede en derde bij de junior-vrouwen.

Thuisrijder Niels Hanegraaf greep de winst bij de junioren. Hij toonde zich de snelste van een kopgroep met zes renners. Lars Hopman en Bram Vugts kwamen als tweede en derde over de meet.

De koers voor elite/beloften werd een prooi voor Harry Sweering. De renner uit Sneek had bij de aankomst een kleine voorsprong op Nicolas Vergara en Jitse Breeuwsma. Vik Smulders uit Loon op Zand werd vierde, Sjors Handgraaf vijfde en Jari Prins uit Hank zesde.

Schrijf een reactie