Brabant Cycling Volg de wielersport in Brabant via Brabant Cycling Network!
Nieuws

Trainingswedstrijden in Oss en Rijen

De wegrenners kunnen de komende weken hun vorm gaan aanscherpen tijdens de trainingsritten in Oss en Rijen.

De eerste trainingsrit in Oss wordt verreden op 20 januari. Daarna wordt er tot 10 maart wekelijks getraind op het parcours bij Vorstengrafdonk. Er wordt in Oss te allen tijde met de transponder gereden.

Als je geen transponder (bij) hebt kun je er een huren á € 10,- en iets van borg achterlaten, (licentie, telefoon, auto/huis sleutel of rijbewijs)

Inschrijving: Vanuit de caravan langs het parcours. Voorinschrijving via de mailadres: ketels5@zonnet.nl. Kan ook met groepen tegelijk dan. Voorinschrijving sluit zaterdag 20:00 uur voor de wedstrijd, afmelden voor zondag 7:30 uur. Zijn de volgende gegevens nodig: licentienr, naam, plaatsnaam, transpondernr.

Kijk voor meer informatie op trainingsritten-oss.nl

In Rijen beginnen de trainingswedstrijden op Industrieterrein De Haansberg op 2 februari. De organisatie is in handen van WV De Vrije Coureur. Dit jaar bestaat de competitie uit 4 wedstrijden die zullen worden verreden op de zaterdagen in februari. De trainingswedstrijd gaat over 1 uur en 3 ronden.De eerste drie van de koers uitslag komen terug voor het podium.Er wordt steeds een klassement opgemaakt. 11 punten voor de winnaar, 10 voor nummer 2, aflopend tot 2 punten voor de tiende in de uitslag. Vanaf de tiende plaats krijgt elke deelnemer 1 punt. (ook de DNF!) Bij een gelijk aantal punten, is de uitslag van de laatst gereden koers van doorslaggevend. (Foto: John Kuijsters)

Locatie: Beneluxbaan 16, 5121 DC Rijen

Inschrijving geopend vanaf 9:15 uur, startschot om 9:45 uur
Kosten: € 5,00 inschrijfgeld en € 2,00 borg rugnummer

Schrijf een reactie