Brabant Cycling Volg de wielersport in Brabant via Brabant Cycling Network!
Nieuws

Van Heeswijk beste MTB’er in Heeswijk

WV Schijndel-renner Roy van Heeswijk heeft de MTB Cup in Heeswijk bij de elite/beloften gewonnen. De renner uit Sint Oedenrode haalde de winst binnen voor Erik Groen en Jeroen Boelen. Ronan van Zandbeek uit Schijndel kwam als zesde over de meet.

Bij de amateurs/sportklasse wist Patrick Dekkers uit Nuenen een mooie tweede plek te behalen, achter Richard Feiken uit Smilde. Daniel Prijkel (Oss) werd vijfde, Peter Branderhorst (Almkerk) zesde en Dennis Ebert (Nieuwendijk) tiende.

Mick van Dijke was de beste bij de nieuwelingen. Hij bleef Luke Verburg en Tim van Dijke voor. Ruben van der Stelt (Nieuwendijk) werd achtste, Stan van den Hanenberg (Berlicum) negende en Lars Hohmann (Oosterhout) tiende.

In de juniorenwedstrijd ging Thymen Arensmas er vandoor met de winst. Hij kreeg Sam de Nijs en Marten Haitjema als tweede en derde mee op het podium. Gijs Pennings (Berlicum) werd negende.

De koers voor masters 40+ werd gewonnen door Micha de Vries, die de Brabanders Maikel Govaarts (Drunen) en Rick van den Hanenberg (Berlicum) voor bleef. John van de Wouw (Geffen) werd vierde, Patrick Muurmans (Tilburg), Freddie van der Schoot (Gemonde) zesde en Edwin Raats (Helmond) tiende.

Eddy van IJzendoorn greep de zege bij de masters 30+. Hier was er een vijfde plek voor Eric van den Bogaard (Waalwijk), een zevende plek voor Marco Hurkmans (Esch) en een tiende plek voor Rick van Gaalen (Heesch).

Reacties zijn uitgeschakeld.