Brabant Cycling Lees al het laatste Brabantse wielernieuws op Brabant Cycling,
sport onderdeel van Ons Brabant Fietst
Nieuws

Veel regionale kanshebbers in Ronde van Geldrop

TML Dommelstreek houdt op 29 april opnieuw de Ronde van Geldrop op Zesgehuchten. Daarbij komen diverse regionale favorieten aan de start. Om 10 uur in de ochtend start de wedstrijd van de Nieuwelingen.

Namens de organiserende vereniging zal Thijs van Beek (Zesgehuchten) en Bas de Groof (Heeze) deelnemen. Thijs is extra gemotiveerd om hier een mooie prestatie neer te zetten omdat hij voor zijn eigen huis langs rijdt. Vervolgens is het de beurt aan de Nieuwelingen meisjes en Junioren dames die samen in een wedstrijd van 40 kilometer zich aan elkaar gaan meten. De Junioren strijden om 1 uur in de middag om de ereplaatsen. Jeroen Hasselaar (Eindhoven) en Pieter de Groof (Heeze) fietsen in het clubtenue van TML Dommelstreek. Pieter die vorig jaar in Geldrop de tweede plaats behaalde (toen nog bij de Nieuwelingen) zal nu ook weer het uiterste geven om zich niet gewonnen te geven. De Amateurs sluiten deze sportieve dag af met een wedstrijd over 60 km door de straten van Zesgehuchten. Hier zal Joris de Mönnink (Eindhoven) de eer van de club proberen hoog te houden maar ook de clubleden Tom Marcelis (Eindhoven) en Jeroen van Gennip (Mierlo) doen mee in deze strijd.

Ook op sponsorgebied is er positief nieuws te melden. Makelaardij Olav Veldhuizen heeft zich voor de komende 3 jaar als hoofdsponsor en naamgever aan de Ronde van Geldrop verbonden. De organiserende vereniging TML Dommelstreek is erg blij met deze samenwerking, het geeft weer enige zekerheid over het voorbestaan van deze ronde een rijke historie.

Reacties zijn uitgeschakeld.