BCN10jaar
Brabant Cycling Volg de wielersport in Brabant via Brabant Cycling Network!
Gadgets Nieuws

Win VIP-kaarten voor Amstel Gold Race met Milremo

In 2020 wordt op 18 en 19 april de 55e editie van de Amstel Gold Race verreden. Als officieel sponsor (Shimano) daagt Milremo iedereen op Strava uit om als team of individueel deel te nemen aan hun challenge en kans te maken op mooie prijzen.

Hoe werkt het?
Team Challenge: Als team van 7 fietsers (meer mag ook) is het doel om zoveel mogelijk kilometers te maken gedurende de actieperiode van een maand. De gemiddelde afstand die per team wordt afgelegd is bepalend voor het klassement (de som van alle afgelegde kilometers gedeeld door het aantal teamleden). Het team dat aan het einde van de actieperiode aan kop ligt, wint de tickets voor de Amstel Gold Race 2020! Daag je teamleden uit en maak de koers! .

Individueel: Rijd 265 km gedurende de actieperiode van een maand en maak wekelijks kans op mooie prijzen! Prijzen worden wekelijks verloot onder de deelnemers die de challenge hebben volbracht (niet op basis van klassement).

De challenge loopt van 18 september 2019 tot 18 oktober 2019. Individuele prijzen worden wekelijks verloot en bekendgemaakt op milremo.com. De prijzen voor de team challenge worden aan het einde van de actieperiode bekend gemaakt op basis van het laatste actuele klassement.

Kijk voor meer informatie op https://www.strava.com/challenges/milremo-team-challenge-AGR20 of www.milremo.com

Schrijf een reactie