Brabant Cycling Lees al het laatste Brabantse wielernieuws op Brabant Cycling,
sport onderdeel van Ons Brabant Fietst
Criterium Cup

Sterke leiders in Brabant Cycling Criterium Cup

IMG_3878

Na de Brabantse criteriums in de maand april is de tussenstand in de Brabant Cycling Criterium Cup in diverse categorieën flink door elkaar geschud.

Jasper de Laat is na de maand april de nieuwe leider in de Brabant Cycling Criterium Cup bij de elite/beloften. Hij heeft 15 punten voorsprong op Koos Jeroen Kers. Robbie van Bakel, Coen Vermeltfoort en Roy Pieters maken de top vijf compleet.

Bij de vrouwen heeft Moniek Tenniglo de meeste punten verzameld, gevolgd door Femke van Kessel, Roxane Knetemann, Melanie Woering en Vera Koedooder.

Harm Celi, Antonie van Noppen, Wout van Elzakker, Jesper Rasch en Teun Teulings gaan gezamenlijk aan de leiding bij de junioren.

De stand bij de nieuwelingen wordt aangevoerd door Enzo Leijnse, die Max Kroonen, Victor Broex, Nathan van Rijsdijk en Rick Burgmans vooraf gaat.

Joan de Bruyn is koploper bij de nieuweling-meisjes, voor Sylvie Swinkels, Lonneke Uneken, Mischa Bredewold en Gaby Gieskens.

Bij de junior-vrouwen leidt Karlijn Swinkels voor Nicole Steigenga, Maaike Boogaard, Anne de Ruiter en Kylie Waterreus.

De leiding bij de amateurs is in handen van Marco Kuijvenhoven. Hij gaat Niels van de Pijl, Marc van Grinsven, Arnold Stam en Martin van Plateringen voor.

De complete tussenstand per categorie is te bekijken via onderstaande link:

https://www.brabantcycling.nl/criterium-cup-standen/

Reacties zijn uitgeschakeld.