Brabant Cycling Lees al het laatste Brabantse wielernieuws op Brabant Cycling,
sport onderdeel van Ons Brabant Fietst
Nieuws

BenefietSavond in Eersel met diverse bekende wielernamen

In Cultureel Centrum “de Muzenval” , Dijk 7 in Eersel wordt op 25 mei een benefietS avond ten bate van Alpe d’HuZes georganiseerd. Diverse oud profrenners, zoals Peter Winnen (hoofdgast en oud winnaar Touretappe op de Alpe d’Huez) , Twan Castelijns, Dirk Bellemakers, Rudi van Houts, Theo Eltink en Piet Rooijakkers, hebben inmiddels al hun medewerking toegezegd aan deze avond.

Al deze mensen zijn op hun eigen manier actief binnen de sport en hebben ieder een eigen verhaal wat zij graag delen met de gasten en de presentator: Wielerspeaker van de KNWU, Rien van Horik.

De organisatie is in handen van Peter van Rooij van Kempenfoto.nl te Eersel. Peter is binnen de wielersport als fotograaf actief. Vooral bij de wedstrijden om het Belisol Eindhoven Kempenklassement, maar ook bij de Brabant Beach Battle te Eersel, STER ZLM toer, diverse profcriteriums, en de Grote Prijs van Brabant. (Den Bosch, veldrijden).

Peter is dit jaar één van de deelnemers aan het benefietevenement Alpe d’HuZes , een aantal beklimmingen van de 21 bochten van de Alpe d’Huez op 7 juni 2018. Hij maakt deel uit van Team Nefkens Peugeot. Opbrengst van dit evenement gaat naar KWF Kankerbestrijding.

De entree voor de avond bedraagt 25 euro per persoon. Kaarten bestellen kan door 25 euro te doneren op de Alpe d’Huzes pagina : https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/petervanrooij , o.v.v. je naam en mailadres. Uw kaartje ontvangt u per mail. Voor bedrijven en organisaties is het mogelijk een tafel te reserveren. Verkoop tevens aan de balie van de Muzenval.

Schrijf een reactie