Brabant Cycling Volg de wielersport in Brabant via Brabant Cycling Network!
Nieuws

Blummel rondt fraai af in Ronde van Hank (+video)

De Ronde van Hank voor elite/beloften is gewonnen door tweedejaars belofte Robin Blummel uit Sint-Michielsgestel. Hij reed in de finale weg bij zijn medevluchters Abe Celi uit Oosterhout en Westlander Nick van der Meer.

Door een zware val in de Profronde van Noord-Holland in juni van dit jaar was Robin Blummel uit Sint-Michielsgestel een aantal weken uitgeschakeld. De laatste weken begint de tweedejaars belofte echter weer steeds beter op dreef te raken.

Op zo’n tien rondes van het einde plaatste Robin Blummel zijn beslissende demarrage en reed hij weg bij zijn medevluchters Abe Celi uit Oosterhout en VolkerWessels-teamgenoot Nick van der Meer. Coen Vermeltfoort finishte als zesde en Ramon van Bokhoven werd negende.

https://www.youtube.com/watch?v=Oo-BxzR-haQ

 

De koppeltijdrit voor elite/beloften die eerder op de middag werd verreden, werd gewonnen door Ryan Kamp en Kyle Agterberg. Zij realiseerden de snelste tijd voor de duo’s Abe Celi en Coen Vermeltfoort en Ramon van Bokhoven en Bram de Kort.

Bij de nieuwelingen toonde Roan Konings zich de snelste voor Arno van Krimpen en Jari Prins. De funklasse koers werd gewonnen door Jip Damen, die Joachim Raeymaekers en Nick Verschuur.

Schrijf een reactie