BCN10jaar
Brabant Cycling Volg de wielersport in Brabant via Brabant Cycling Network!
Gadgets Nieuws

CycleSoftware lanceert zakelijke leasefiets oplossing: CycleLease

Tweewielerzaken optimaal laten profiteren van de nieuwe leasefietsregeling. Dat is het doel van CycleLease, de nieuwe zakelijke leasefiets oplossing van CycleSoftware.

Door de nieuwe leasefiets regeling kunnen werkgevers sinds 1 januari 2020 tegen gunstige voorwaarden een fiets beschikbaar stellen aan hun werk hun medewerkers. Dit heeft ervoor gezorgd dat er in de afgelopen periode veel nieuwe aanbieders van leasefietsen bij zijn gekomen.

Met CycleLease biedt CycleSoftware iedere Nederlandse rijwielzaak de mogelijkheid om klanten hun eigen zakelijke lease oplossing aan te bieden. Dit alles geheel merkonafhankelijk en zonder marge in te leveren. CycleLease is bovendien volledig geïntegreerd in het CycleSoftware programma, waardoor gebruikers geen andere portals hoeven te installeren.

‘Via een paar simpele stappen kunnen winkeliers met CycleLease een leasefietser op weg helpen zonder dat zij zich zorgen hoeven te maken over de papieren rompslomp’, vertelt Jebbe Sluiter van CycleSoftware. ‘Hierdoor kan iedere fietsenwinkel eenvoudig voorzien in de vraag naar zakelijke leasefietsen. Ook als zij niet merkgebonden zijn, of niet zijn aangesloten bij een inkoopcombinatie.’

Kijk voor meer informatie op cycle.lease.

Schrijf een reactie