Brabant Cycling Volg de wielersport in Brabant via Brabant Cycling Network!
Nieuws

De wielerpassie van … Frank Reede

brabantcycling-87

Zo’n 7.000 kilometer heeft Frank Reede dit jaar al gereden op zijn racefiets. Daarnaast is de 41-jarige ondernemer uit Kerkdriel met zijn bedrijf HouseHunting Woonbemiddeling sponsor van Toerclub De Trillende Spaken uit Kerkdriel en Team COERS uit Rossum.

Reede stapte pas op latere leeftijd op de racefiets, maar heeft de smaak inmiddels goed te pakken. “Tijdens het sporten in Vught leerde ik Theo Molenbruggen kennen. Hij wist mij over te halen om in 2013 de Tour for Life te gaan rijden. Dat was flink afzien, maar ook een geweldige ervaring. Op zondagochtend rijd ik meestal mee met De Trillende Spaken, maar ik houd ook wel van uitdagingen. Dit jaar heb ik bijvoorbeeld de Dolomieten Marathon in Noord-Italië gereden. Verder heb ik al de marathons van Parijs, Madrid en Lissabon gelopen en op dit moment ben ik aan het trainen voor de Two Rivers Marathon, die op 12 februari wordt gehouden in Zaltbommel.”

‘Ik houd wel van uitdagingen’

Via Theo Molenbruggen kwam de ondernemer in contact met Christian van Doorn van COERS Online Branding. Dit bedrijf uit Rossum startte in 2016 een eigen wielerteam van acht renners, met onder andere Cees Snoek, Brian Burggraaf en Paul van Schalen. “Toen Christian mij vroeg of ik sponsor van dit team wilde worden, hoefde ik daar niet lang over na te denken. In het verleden zijn we met HouseHunting ook sponsor geweest in het rugby, voetbal en hockey, maar daar heb ik niet zoveel mee. Omdat ik zelf fiets, vind ik het veel leuker om een ploeg als Team COERS te sponsoren.”

Als ondernemer is Reede eveneens met topsport bezig. “Met vijftien franchise vestigingen door heel Nederland is HouseHunting een van de grootste en nog steeds groeiende makelaars van Nederland. De komende jaren willen wij doorgroeien naar zo’n 30 vestigingen, zodat we een landelijke dekking krijgen”, legt hij uit. “We bieden zowel studentenkamers als studio’s, appartementen en gezinswoningen aan. Kortom, een groot aanbod van huurwoningen in allerlei prijsklassen. We zijn altijd op zoek naar nieuwe woningen voor onze huurders. Verder regelen we ook het beheer van woningen voor de eigenaren en richten we ons eveneens steeds meer op de verkoop van woningen.”

In Brabant heeft HouseHunting vestigingen in Bergen op Zoom, Breda, Tilburg, Den Bosch en Eindhoven. Reede: “Maar we zijn altijd op zoek naar commerciële aanpakkers, die een nieuwe uitdaging zoeken en als franchisenemer hun eigen makelaarskantoor willen starten. Als verhuurder voorzien wij in een eerste levensbehoefte. Er zijn altijd wel mensen, die op zoek zijn naar een andere woning. Het is mooi om hen daarbij te kunnen helpen.”

Kijk voor meer informatie op www.househunting.nl

Reacties zijn uitgeschakeld.