Brabant Cycling Volg de wielersport in Brabant via Brabant Cycling Network!
Nieuws

Druk weekend voor JEGG-DJR Academy  

Er komt een vol wielerweekend aan voor renners en begeleiders van JEGG-DJR Academy.

Op zaterdag 25 maart start de club met een team van U23 renners in de Wim Hendriks Trofee, die meetelt om de U23 road series. De volgende renners komen aan het vertrek:  Raphael Mouton, Stef Koning, Jari Prins, Thomas Baart, Jelte Krijnsen en Marijn Maas

Dezelfde dag rijdt ook een team met elite/beloften de LANDIVISIAU Prix Gilbert BOUSQUET en op 26 maart de Boucles Guégonnaises in Frankrijk. Hier komen in actie Tim Sanders, Jasper de Laat, Sven Mulder, Matthew Fox, Tjalle De Bruin, Yorick Brethouwer en Sven Pijnenburg.

Verder neemt op 26 maart een team met dames elite van JEGG-DJR Academy deel  aan de Wim Hendriks Trofee in Koewacht. Dit is de tweede wedstrijd in de Women Cycling Series. Hier komen in actie Noa Jansen, Elisa Serné, Juliët Eickhof, Noor Dekker, Violinde den Breeijen en Patricia Nuyens.

Een selectie junioren van JEGG-DJR Academy neemt op 26 maart ook deel aan ‘La Route d’Éole in het Franse Fougères-sur-Biévre (tussen Orléans en Tours). JEGG-DJR Academy één van de 25 teams die aan de start zal staan van La Route d’Éole, een juniorenkoers op de Franse nationale kalender. In de voormiddag wordt er een klassieker van 100 km afgewerkt, terwijl in de namiddag een race tegen de klok over 13 kilometer op het programma staat. Hier zullen Hidde Swart, Luka Wissink, Patryk Goszczurny, Mark Mandemaker, Denley van Wijnbergen en clubkampioen Tim van der Zalm van start gaan.

Schrijf een reactie