Brabant Cycling Volg de wielersport in Brabant via Brabant Cycling Network!
Businessclub Nieuws

Geld verdienen met vitaliteit kan ook leuk zijn

Zo’n vijftig sportieve ondernemers verzamelden zich afgelopen dinsdag bij Stiphout Vooruit om een ronde te gaan fietsen op de MTB of gravelbike, of een tocht op de weg met de racefiets. Na het afspuiten van de fietsen en een warme douche werd de bijeenkomst een paar kilometer verderop vervolgd in het sfeervolle Kasteel Croy in Aarle-Rixtel.

Onder genot van een heerlijke warme maaltijd van Dirk van Schalen en een lekker drankje werd gezellig bijgepraat. Daarna volgde in de sfeervolle vergaderzaal van het Kasteel een korte presentatie van gastheer Twan Swinkels over de historie van Kasteel Croy en over zijn bedrijf Pitt-It Professionals, dat de mens altijd centraal stelt in haar dienstverlening.

Miel in ‘t Zand hield vervolgens een indrukwekkend verhaal over Topsport for Life, een stichting die zich inzet voor verbetering van kwaliteit van leven voor mensen met een levensbedreigende ziekte.

Jürgen de Jong van Mister Brightside en Frank Holierhoek van a.s.r. Vitality sloten het officiële gedeelte af met een informatief verhaal over hoe je als ondernemer geld kunt verdienen met vitaliteit, zowel voor jezelf als samen met je medewerkers. Daarna werd nog even gezellig nagepraat in de kelderbar van het kasteel en kon iedereen met een voldaan gevoel en gezonde dosis inspiratie weer huiswaarts. (Foto’s Dion de Bakker)

Schrijf een reactie