Brabant Cycling Volg de wielersport in Brabant via Brabant Cycling Network!
Nieuws

Kerstveldrit Reusel vindt hoofdsponsor

Het Reuselse autobedrijf APW Auto’s heeft zich voor drie jaar verbonden aan de kerstveldrit zondag 24 december in Reusel. Deze nieuwe activiteit van de Stichting Wielerevenementen Bladel, gaat vanaf nu APW Auto’s veldrit Reusel heten.

Onlangs tekende directeur André Wouters, zelf een fanatiek wielrenner en mountainbiker, een driejarig contract met de Stichting Wielerevenementen Bladel. Hij gaat ook de andere evenementen van de Stichting financieel ondersteunen. Dat zijn de Internationale Bestronics Acht van Bladel voor junioren, de fietsvierdaagse Bladel en de Kwaremontmtb-tocht in oktober.

Dit jaar besloot de Stichting om de kerstveldrit in Reusel nieuw leven in te blazen. De veldrit werd jarenlang georganiseerd door RWC Reusel en had een vaste plaats op het menu van de veldrijders. Bjarne Maton van de Stichting vond een prachtig nieuw parcours bij het motorcrossterrein in Reusel. Hij hoopt van de veldrit binnen enkele jaren een wedstrijd van naam te maken.

Op de foto schudt penningsmeester Ton Gijsbers van de Stichting Wielerevenementen Bladel (rechts) de hand van André Wouters van APW Auto’s.

Schrijf een reactie