Brabant Cycling Volg de wielersport in Brabant via Brabant Cycling Network!
Nieuws

Rogelli hoofdsponsor Bavelse Berg Challenge

Sportkledingsbedrijf Rogelli uit Sint Willebrord is de nieuwe hoofdsponsor van de Bavelse Berg Challenge, die op 16 en 17 september voor de tweede keer wordt gehouden.

De missie van Rogelli om sporters te inspireren en motiveren om plezier te hebben tijdens het sporten sluit naadloos aan bij die van de Stichting Pavé76, de groep achter de Bavelse Berg Challenge tezamen met Wielervereniging Breda. Beiden willen de jeugd op de fiets krijgen én houden.

De Bavelse Berg Challenge bestaat uit verschillende onderdelen:

– Bavelse Berg Classic, de unieke jeugdklassieker met start in de omgeving van Breda en finish bovenop de Bavelse Berg. Elke categorie kent zijn eigen start in een omliggend dorp van Breda en rijden in lijn naar de finish. Hoe ouder de renners, des te groter de afstand die zij moeten afleggen. Onderweg zijn er één of meerdere bergsprints waarmee je een unieke Brabantse bergtrui kunt verdienen.

– Bavelse Berg Cup, mountainbikewedstrijden voor jongens en meisjes in de leeftijd van 8 tot 14 jaar die meetellen voor de Landelijke Jeugd Competitie Mountainbike (LJC-mtb).

– Dikke Banden Race, meerdere rondjes op een afgesloten terrein voor de kleintjes.

Kijk voor meer informatie op https://www.facebook.com/BavelseBergChallenge/

Schrijf een reactie