BCN10jaar
Brabant Cycling Volg de wielersport in Brabant via Brabant Cycling Network!
Criterium Cup Nieuws

Prijzenpot Brabant Cycling Criterium Cup opnieuw goed gevuld

Voor de derde keer wordt dit jaar in de Brabantse criteriums gestreden om de Brabant Cycling Criterium Cup. Voor de categorieën elite/beloften, amateurs, vrouwen, junioren, junior-vrouwen, nieuwelingen en nieuweling-meisjes houdt het wielerplatform Brabant Cycling een klassement bij over alle KNWU-criteriums in Noord-Brabant.

Ook deze keer liggen er aan het einde van het seizoen voor de eerste vijf winnaars in elke categorie weer mooie prijzen klaar. Het bekende horlogemerk Invicta Watch stelt een aantal fraaie horloges beschikbaar. Daarnaast doen ook CycleSoftware uit Nistelrode en rijwielspeciaalzaken Mutsaars Bikes uit Schijndel en Blade Bikes uit Tilburg een duit in het zakje. Zij stellen waardebonnen beschikbaar, die de prijswinnaars bij hen in de winkel kunnen komen verzilveren.

“Al deze bedrijven zijn al vanaf de eerste editie van de Brabant Cycling Criterium Cup betrokken als sponsor. Daar ben ik enorm blij mee en trots op. Het is fijn om samen te mogen werken met bedrijven die de wielersport een warm hart toedragen”, vertelt Gerben van den Broek van Brabant Cycling.

De prijsuitreiking wordt dit jaar gehouden op 22 oktober, tijdens de eerste editie van de Brabant Beach Battle rond het E3-strand in Eersel. Van den Broek: “Alle prijswinnaars ontvangen hiervoor nog een persoonlijke uitnodiging. Wij hopen dat zij hun prijs allemaal persoonlijk in ontvangst komen nemen. Uiteraard zijn ook ouders, familie, vrienden, begeleiders, supporters en juryleden op deze dag van harte welkom.”

Schrijf een reactie