Brabant Cycling Volg de wielersport in Brabant via Brabant Cycling Network!
Nieuws

Yard-sale en gratis masterclasses bij Vcycling in Bakel

Wielerkleding voor vrouwen, daarmee begon het online avontuur van de Bakelse Veerle Goossens. Naast haar topsport carrière in het veldrijden wilde ze graag, naast het vele sporten, haar opgedane kennis aan de Cruyff University meteen benutten. Het ondernemen zat er voor haar gevoel al van jongs af aan in, dus een eigen bedrijf beginnen was een logische stap. Ze merkte dat, hoewel het wielrennen voor vrouwen steeds populairder was, ze qua kleding nog vaak op de tweede plek kwamen. Dat moest anders. Daarom startte Goossens de online wielershop; Vcycling. Niet alleen omdat daar haar passie ligt, maar ook om haar topsportcarrière te bekostigen.

Het aantal fietsende vrouwen, zowel op professioneel als amateurniveau, neemt nog altijd toe en daar springen veel merken op in. ‘Als er iets is wat ik de afgelopen jaren heb mogen leren is dat het helemaal niet gaat om het hebben van tientallen verschillende merken, maar juist om het adviseren van een uitstekend merk met verschillende designs’ aldus Goossens. Ze merkte dat ze niet persé het beste advies kon geven, simpelweg omdat ze geen vijftig verschillende fietsbroeken kan testen. ‘Wanneer ik graag iets anders zie bij een kledingstuk, kan ik dat niet aanpassen’. Om die reden, en vanwege de vraag naar wielerkleding voor mannen, gaat Veerle een samenwerking aan met Bodhi Cycling. Een bekend merk in de wielerwereld. Met dat merk kan Veerle haar eigen collectie ontwikkelen en fietsclubs voorzien van gepersonaliseerde fietskleding.

Vanwege deze samenwerking stopt Goossens met het huidige assortiment van Vcycling en organiseert ze a.s. zaterdag 16 maart een heuse Yard Sale in haar eigen tuin in Bakel. Naast hoge kortingen en acties zoals 5 halen = 2 betalen, belooft het een inspirerende dag te worden met o.a. masterclasses van Jamie van Rijswijk en Bart Harmsen. Oud-topsporter Sanne van Paassen uit Vlierden geeft een masterclass ‘verbreek je persoonlijk record’. Want hard trainen kan iedereen, maar hoe zorg je ervoor dat je ook slim traint zowel op fysiek gebied als mentaal. Dat en meer vertelt Sanne tijdens haar masterclass.

Entree is gratis en er is een ruim aanbod voor mannen en vrouwen in kleding, accessoires, schoonmaakartikelen en nog veel meer. Ook ontvangt iedereen die zich vooraf registreert 10 euro extra korting en zijn er voor iedereen de hele dag heerlijke verse stroopwafels. (Foto: Hans van der Maarel)

Schrijf een reactie