Brabant Cycling Volg de wielersport in Brabant via Brabant Cycling Network!
Criterium Cup

Kaartverkoop WielerPassie Festival van start

Wielergala 2015-34

De online kaartverkoop voor het WielerPassie Festival in het Autotron Rosmalen is gestart. Wielerliefhebbers kunnen hun kaarten bestellen via www.wielerpassie.nl/bezoeker/tickets.aspx.

Tijdens het driedaagse WielerPassie Festival worden van 11 tot en met 13 november tal van evenementen gehouden. Zo vindt op 11 november de Wielrenner van het Jaar verkiezing plaats in Rosmalen. Een dag later op 12 november wordt op een nieuw parkoers rond het Autotron de internationale veldrit Grote Prijs van Brabant verreden, met onder andere Mathieu van der Poel en Lars van der Haar. Op 13 november wordt de WielerPassie veldtoertocht gehouden, met deelname van diverse profs en oud-profs, onder wie Lars Boom. ’s Middags vindt in het Autotron tevens de feestelijke prijsuitreiking van de Brabant Cycling Criterium Cup plaats.

13754395_1192448784135447_7760572506990957625_n

Verder is er op alle dagen een Village Départ ingericht, waar voor wielerliefhebbers van alles is te beleven: Van het maken van testritten tot fietsmetingen. Van krachttraining tot het volgen van workshops en van lekker en gezond eten bij de ‘foodtrucks’ tot debatteren in het Wielercafé. Daarnaast presenteren leveranciers er hun nieuwste aanbod. Op WielerPassie maak je kennis met het complete spectrum van de wielersport; van wielrennen, tot veldrijden, van BMX tot MTB en van tracking tot sportieve e-bikes. En natuurlijk kleding, training, fietsvakanties en voeding. (Foto: Peter van Rooij)

Reacties zijn uitgeschakeld.