BCN10jaar
Brabant Cycling Volg de wielersport in Brabant via Brabant Cycling Network!
Criterium Cup

Spannende finale in Brabant Cycling Criterium Cup

IMG_3696

Met nog enkele criteriums in september voor de boeg kan het in de Brabant Cycling Criterium Cup in de meeste categorieën nog alle kanten op. Vooral bij de nieuwelingen, nieuweling-meisjes, junioren, junior-vrouwen en amateurs is er nog van alles mogelijk.

Bij de nieuwelingen is Roy Dirven de nieuwe leider. Hij heeft 83 punten. Rick Burgmans staat tweede met 66 punten en Hidde van Veenendaal derde met 60 punten. Ties van Rijsbergen (56 punten) en Enzo Leijnse (48 punten) maken de top vijf compleet.

Joan de Bruyn is met 33 punten leidster bij de nieuweling-meisjes, voor Sylvie Swinkels (28), Lonneke Uneken (24), Ingrit Verhoeff (21) en Gaby Gieskens (17).

Het klassement bij de junioren wordt geleid door Bob Kerkhofs uit Wouw, die 46 punten heeft verzameld. Hij wordt gevolgd door Teun Mouris met 29 punten. Robin Blummel is opgeklommen naar plek drie met 25 punten. Daarachter volgen Danny Maas (25) en Teun Teulings (24).

Lorena Wiebes heeft de meeste punten verzameld bij de junior-vrouwen. Zij gaat aan kop met 20 punten en wordt op de voet gevolgd door Arianne Pruisscher (19), Maaike Boogaard (17), Anne de Ruiter (14) en Karlijn Swinkels (13).

Bij de amateurs is Leon Strötker met 49 punten leider in de tussenstand. Hij wordt gevolgd door Germon Peeters (43), Pim Achterkamp (42), Marco Kuyvenhoven (41) en Robbert Schaap (41).

Sandra van Veghel, vorig jaar ook al winnares, is de leidster bij de vrouwen met 86 punten. Zij heeft een mooie voorsprong op runner-up Vera Koedooder (44). Claudia Koster (40), Evy Kuijpers (37) en Melanie Woering (36) nemen de plaatsen twee tot en met vijf in.

Het klassement bij de elite/beloften wordt geleid door Jasper de Laat die 125 punten heeft verzameld. Koos Jeroen Kers (97), Ronan van Zandbeek (80), Lars van de Vall (71) en Robbert de Greef (61) volgen op gepaste afstand.

Bekijk de volledige tussenstanden in alle categorieën via onderstaande link:
https://www.brabantcycling.nl/criterium-cup-standen/

Reacties zijn uitgeschakeld.