BCN10jaar
Brabant Cycling Volg de wielersport in Brabant via Brabant Cycling Network!
Nieuws

Nieuwe naam voor WM3 Energy

De WM3 Energy ploeg van Marianne Vos en ploegleider Jeroen Blijlevens gaat met ingang van 1 januari 2018 verder onder de naam WaowDeals Pro Cycling. Het team wordt vernoemd naar het Belgische bedrijf WaowDeals. Dat maakt internationaal naam met een veilige, digitale betaalmethode die mensen bij gebruik extra voordeel oplevert in de vorm van kortingen.

“We zijn zeer trots op deze overeenkomst. Met Marianne Vos en haar collega’s hebben we vooraanstaande ambassadeurs van ons product in huis”, zeggen Jan Harboort en Alain Daeghsel, de twee CEO’s van WaowDeals. “We waren al zichtbaar in het peloton en zijn ervan overtuigd dat we met deze strategische keuze nog sneller naam maken bij het grote publiek. De vrouwentak van de wielersport groeit immers in snel tempo. Daarnaast zijn we prominent aanwezig op twee fronten: op de weg en in de cross.”

De afgelopen tijd heeft het management veel tijd gestoken in het formeren van een sterke selectie voor 2018. Van de huidige groep rijden Rotem Gafinovitz, Yara Kastelijn, Anouska Koster, Jeanne Korevaar, Riejanne Markus en Marianne Vos ook volgend seizoen bij het team. Sabrina Stultiens is de eerste nieuwkomer. De komende dagen volgen nog meer namen. De ploeg blijft internationaal, maar de nadruk komt te liggen op rensters uit de Lage Landen. (Foto: John Kuysters)

Schrijf een reactie